Najnovšie recenzie zo sekcie Pneumerače
- Robustný
- Vyzerá kvalitne
- Maličký
- Vlastné puzdro
Meranie som ešte neskúšal, ale potovnám s pôvodným, čo mám. Na pôvodnom mi pri páde na zem odpadla ručička, tak chcem vyskúšať rozdiel v nameraných tlakoch starý vs. nový pneumerač. Ale inak odporúčam na základe hore uvedených pozitívnych postrehov.
- Materiál
- Zdá sa že meria presne
Za tu cenu myslím super.. Čítal som veľa negatívnych recenzií na nepresné meranie, no mne meria dobre aj keď nie treba na prvý pokus... Je dôležité merač správne nakloniť a dobre pritlačiť pri meraní, potom by mal zmerať presne.. Za mňa spokojnosť
- kovové telo
- dobre padne do ruky
- primeraná cena
- mäkká guma v tvare pneumatiky je skôr dizajnový prvok, na zadnej strane dobre neprilieha k telu tlakomera
- tlakomer sa nedodáva v puzdre alebo plastovej krabičke, skôr sa môže zašpiniť od prachu
- od nemeckého výrobcu/distribútora by som čakal lepšiu kvalitu
- Jednoduché použitie.
Som velmi spokojny.
- kvalitny EU vyrobok (France)
- dodany s kalibraciou
- kvalitna flexibilna 1,5m hadica
- pekny, velky citatelny "displej" v baroch
- kvalita materialu super
chcel som nieco kvalitne a este stale za prijatelnu cenu .. (nie cinske zlataniny pochydernych vyrobcov) a to som aj dostal.
Meria dobre , za tu cenu parada
Paci sa mi
- za mna uplny odpad, meria si uplne ako chce, rozne nahodne hodnoty, vyhodene peniaze, postovne na vratenie by boli dalsie naklady, takze slo do kosa. NEKUPOVAT. Extol kedysi moja oblubena znacka posledne obdobie stoji za prd
Ja som spokojný.
- Funguje
Otočná hlavička umožňuje dokonalé pritlačenie k ventilu pri akomkoľvek natočení kolesa bez úniku vzduchu. Kovové prevedenie dôležitých súčastí.
Tlak meria správne.Ľahko sa s ním manipuluje aj na ťažšie prístupných miestach. Preto som si ho vybral.
- 2v1
- super
- Široká stupnica, dajú sa odčítať hodnoty s presnosťou na 0,05 BAR.
- Presný, porovnal som hodnoty s pištoľovým analógovým nanometrom a digitálnym na ručnej pumpe Lezyne a hodnoty sú rovnaké pri zanedbaní chyby kvôli rôznej presnosti odčítania.
presné meranie, podsvietený displej, veľa užitočných funkcií- 2 x svetlo , rezač pásov, kladivko na rozbitie okna
- ok